divendres, 5 de juny del 2020

DIES EN FAMÍLIA

Bon dia,

Després de tants de dies en família, crec que havíem de fer una proposta relacionada amb les persones amb les que heu estat tant de temps junts.

Al llarg d'aquest temps que hem estat a casa, segur que hem pogut gaudir de moments d'estar junts, de contar-nos historietes, de recordar un viatge o una excursió, de jugar a jocs plegats... 

Hem tengut la gran oportunitat de poder estar plegats!

Per això vos vull contar aquest conte, que parla de les diferents famílies que podem trobar avui en dia.

 Voleu saber una curiositat?
 Sabeu en què s'assemblen els llops i les persones?Mirau,  quan un llop mascle i una femella llop s'apleguen, i tenen llobatons, creen una família, i viuen plegats fins que aquests troben una parella i formen una nova família.

S'assemblen a noltros perquè també vivim en família al llarg de molt d'anys, disfrutant de diferents experiències i molt d'aprenentatges.


Per això la importància de les famílies, sempre, i en aquest confinament també. 

Allò que vos demanam és que cerqueu una fotografia d'un viatge, d'una excursió, d'una celebració especial...

Podeu escriure a un full allò que més vos va agradar, què vàreu sentir, amb qui ho vàreu viure, què vàreu fer.... I després, fer un dibuix preciós de la vostra família estimada,  podeu utilitzar tot el que tengueu per casa material reutilitzable, botons, cartrons...  per crear aquest dibuix o representació de la família.

          Me fa moltes ganes veure els dibuixos de les vostres famílies!

          Ànims! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.